Ofte stilte spørsmål

Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, vennligst kontakt oss.

Krever Enpulse installasjon?

Nei, Enpulse er en helautomatisert nettleserbasert tjeneste. Du kan bruke den på hvilken som helst stasjonær eller mobil enhet.

Hvor mye koster det å bruke Enpulse?

Vi prøver å tilpasse systemet til mange typer selskaper, derfor tilbyr vi for små selskaper (opptil 30 personer) tilgang til enpulse-systemet i Basc-pakken fra PLN 500 netto. Vi vet imidlertid at ikke alle er nok, så standardpakken med tilleggstjenester koster fra PLN 30 / person netto per måned.

Er det mulig å øke eller redusere antall lisenser i løpet av kontraktsperioden?

Ja, det er mulig i Standard- og Enpulse PRO-pakkene. Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss og fortelle oss hvor mange flere personer du ønsker å delta i undersøkelsen. Hos Enpulse Basic kan du teste opptil 30 personer.

Er det en minimumskontraktsvarighet?

Minimumsperioden for kontrakten er 3 måneder. Vi anbefaler en halvårlig eller årlig undersøkelse som sikrer at riktig mengde data samles inn for å muliggjøre effektiv støtte for ledelsen av organisasjonen.

Hvordan gi ansatte tilgang til spørsmål?

Ansatte har tilgang til henvendelser etter forhåndsregistrering til Enpulse-systemet, ved hjelp av en personlig aktiveringslenke, som de vil motta på e-post. Lenken genereres av den som er ansvarlig for forskningen i organisasjonen og får rollen som administrator i Enpulse-systemet.

Er det mulig å prøve plattformen?

Ja, du kan bruke Enpulse DEMO-versjonen først.

Hvor ofte får ansatte spørsmål?

Spørsmål stilles en gang i måneden.

Kan du stille dine egne spørsmål?

Ja, du kan stille dine egne spørsmål i Enpulse-systemet. Spørsmålet kommer sist i medarbeiderundersøkelsen.

Hvordan sikrer systemet undersøkelsens anonymitet?

Svarene presenteres i form av samlede, statistisk sammenstilte resultater. I tillegg lar Enpulse deg filtrere resultater etter team på ikke mindre enn 5 brukere for å forhindre identifisering av individuelle ansatte.

Hvor lang tid tar Enpulse-studiet?

Hele testen tar 12 måneder (f.eks. fra januar til desember), men Enpulse lar deg se resultatene fra den aller første dagen du bruker systemet. Foreløpige resultater lar deg identifisere problemer som krever handling fortløpende.

Jeg trenger hjelp med gjennomføringen av forskningen og dataanalysen, kan jeg bruke ytterligere konsulenttjenester?

Forskningsimplementering, dataanalyse og arbeid med resultatene er de viktigste elementene når man jobber med engasjement. Hos Enpulse støtter vi våre kunder, derfor vil vi designe en individuell konsulentpakke tilpasset dine behov og organisasjonsmuligheter spesielt for deg. Pakkene kan inneholde implementeringsmøter, støtte i tolkning av resultatene, workshops med fokus på arbeid med resultater.

rombromb
romb

Bruk teknologien vår til å bygge et engasjert team

fala
Finn ut hvilken Enpulse-pakke som passer best for din bedrift!
pris listerombkrzyżykkrzyżyk