Vedtekter

ved å bruke nettstedet www.enpulse.eu

Forskningstjeneste levert på elektronisk måte, som utgjør et forskningsprogram opprettet av Zmotywowani.pl, implementert i samsvar med prinsippene som er beskrevet i detalj på nettstedet.

Forskrifter - dette dokumentet.

Nettstedet www.enpulse.eu

Bruker en enhet som bruker nettstedet.

Zmotywowani.pl sp.z o.o. med hovedkvarter i Warszawa, ul. Committee of Obrony Robotników 56, 02-146 Warszawa, innført i registeret over entreprenører holdt av tingretten for hovedstaden Warszawa i Warszawa, XII Commercial Division under nummeret KRS 0000365926, aksjekapital på PLN 50 000, NIP 522-29-61-576, REGON 142598734

1. Disse forskriftene definerer de generelle reglene for bruk av nettstedet

1.1 Enheten som administrerer nettstedet er Zmotywowani.pl.

1.2 Tilgang og bruk av nettstedet er gratis, med mindre en spesifikk del av den eller en bestemt tjeneste er tydelig merket som betalbar.

1.3 Bruken av nettstedet er mulig under følgende tekniske krav:

1.3.1 tilkobling til Internett;

1.3.2 ha en nettleser installert, f.eks. Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Chrome;

1.4 Muligheten til å bruke nettstedet kan avhenge av den individuelle maskinvarekonfigurasjonen og programvareinnstillingene til brukeren eller Internett-tilkoblingsleverandøren.

1.5 Bruken av nettstedet kan innebære potensielle risikoer. De grunnleggende truslene knyttet til bruk av Internett inkluderer:

1.5.1 skadelig programvare;

1.5.2 spyware;

1.5.3 phishing av brukerens konfidensielle informasjon;

1.5.4 motta SPAM;

For å beskytte mot de ovennevnte truslene, anbefales det å bruke innholdet som tilbys via Internett forsiktig og ansvarlig og å bruke sikkerhetstiltak (f.eks. brannmur, antivirusprogrammer, kompliserte passord, programvareoppdateringer, ikke åpne innhold av ukjent opprinnelse).

2. Det er forbudt for brukeren å oppgi ulovlig innhold.

3. Nettstedet samler informasjonskapsler. Reglene for deres behandling er som følger:

3.1 informasjonskapsler (såkalte "cookies") er IT-data, spesielt tekstfiler, som lagres på Brukerens sluttenhet og er beregnet for bruk av nettsider. Informasjonskapsler inneholder vanligvis navnet på nettstedet de kommer fra, lagringstiden på sluttenheten og et unikt nummer;

3.2 enheten som plasserer informasjonskapsler på brukerens sluttenhet og får tilgang til dem er Zmotywowani.pl;

3.3 informasjonskapsler kan brukes med det formål:

3.3.1 lage statistikk som hjelper til med å forstå hvordan brukeren bruker nettsteder, noe som gjør det mulig å forbedre strukturen og innholdet deres;

3.3.2 opprettholde brukerens økt (etter pålogging), takket være at han ikke trenger å skrive inn pålogging og passord på nytt på hver underside;

3.3.3 oppbevare informasjon om tjenestekommandoer i forbindelse med henvisningsprogrammet;

3.4 Nettstedet bruker to grunnleggende typer informasjonskapsler: øktinformasjonskapsler og vedvarende informasjonskapsler. Sesjonsinformasjonskapsler er midlertidige filer som lagres på brukerens sluttenhet til du logger ut, forlater nettstedet eller slår av programvaren (nettleseren). Vedvarende informasjonskapsler lagres på brukerens sluttenhet i den tiden som er spesifisert i parametrene for informasjonskapselfilen eller til de slettes.

3.5 Nettlesingsprogramvare (nettleser) tillater vanligvis at informasjonskapsler lagres på brukerens sluttenhet som standard. Brukeren kan endre innstillingene i denne forbindelse. Nettleseren lar deg slette informasjonskapsler. Det er også mulig å blokkere informasjonskapsler automatisk. Detaljert informasjon om dette emnet inkluderer hjelp eller dokumentasjon av nettleseren.

3.6 Restriksjoner på bruk av informasjonskapsler kan påvirke noen av funksjonene som er tilgjengelige på nettstedet.

3.7 Informasjonskapsler plassert på brukerens sluttenhet kan også brukes av samarbeidende enheter, spesielt: Google (Google Inc. basert i USA), Facebook (Facebook Inc. basert i USA), Twitter (Twitter Inc. basert i USA ).

3.8 Zmotywowani.pl kan bruke tjenestene til enheter som tillater analyse av trafikk på nettstedet.

3.9 Zmotywowani.pl kan bruke remarketing, dvs. aktiviteter som lar annonsenettverk vise reklamemeldinger til brukeren skreddersydd for brukerens oppførsel på nettstedet. Den teknologiske betingelsen for slike aktiviteter er bruk av informasjonskapsler.

3.10 Når det gjelder informasjon om brukerens preferanser samlet inn av Googles annonsenettverk, kan brukeren se og redigere informasjon som er et resultat av informasjonskapsler ved å bruke verktøyet: Google Prefernces.

3.11 Hvis brukeren ikke ønsker å motta informasjonskapsler, kan han endre nettleserinnstillingene. Zmotywowani.pl forbeholder seg at deaktivering av informasjonskapsler som er nødvendige for autentiseringsprosesser, sikkerhet, vedlikehold av brukerpreferanser kan gjøre det vanskelig, og i ekstreme tilfeller kan det forhindre bruk av nettstedet.

3.12 For å administrere innstillingene for informasjonskapsler, kan brukeren gjøre passende endringer i innstillingene til nettleseren han bruker.

4. For å muliggjøre bruk av nettstedet eller deltakelse i undersøkelsen, vil Zmotywowani.pl behandle brukerens personopplysninger. Hvis brukeren deltar i forskningen, vil hans personopplysninger bli behandlet på den måten som er spesifisert i brukerens separate samtykke til behandling av personopplysninger.

5. Administratoren av brukerens personlige data, som er en fysisk person, er Zmotywowani.pl.

6. Det rettslige grunnlaget for behandlingen av de aktuelle personopplysningene er samtykke fra Brukeren som er en fysisk person.

7. Personopplysninger kan overføres til tredjeparter, spesielt til vertstjenesteleverandøren, samt regnskapsselskaper og advokatfirmaer, konsulent- og revisjonsselskaper som samarbeider med Administrator.

8. Perioden som personopplysninger vil bli lagret for er tidspunktet for bruk av nettstedet.

9. Brukeren har rett til å be Zmotywowani.pl om å få tilgang til deres personlige data, rette dem, slette eller begrense behandlingen, få en kopi av dem, protestere mot behandling og ha rett til å overføre data.

10. Brukeren har rett til å trekke tilbake samtykket når som helst uten å påvirke lovligheten av behandlingen som ble utført på grunnlag av samtykke før tilbaketrekkingen.

11. Brukeren har rett til å klage til tilsynsmyndigheten.

12. Oppgi personopplysninger er en betingelse for bruk av nettstedet.

13. Automatiserte beslutninger, inkludert profilering, kan tas i forhold til Brukeren.

14. Enhver korrespondanse knyttet til behandlingen av mine personopplysninger kan sendes av brukeren via e-post til følgende e-postadresse: info@enpulse.eu

15. Alle klager knyttet til bruken av nettstedet og spørsmål angående bruken av nettstedet skal sendes via e-post til følgende adresse: info@enpulse.eu. Klagen skal inneholde: navn, etternavn eller firma til brukeren og e-postadresse, samt en detaljert beskrivelse og begrunnelse for klagen. Zmotywowani.pl undersøker klagen innen 30 dager og vil umiddelbart informere brukeren via e-post om metoden for behandlingen.

16. Zmotywowani.pl fastsetter at nettstedet og alt materiale og informasjon som finnes i dets ressurser, spesielt tekster, navigasjonsløsninger, utvalg og arrangement av innhold presentert på nettstedet, logoer, grafiske elementer, interaktive applikasjoner, lyd- og videomateriale er underlagt eksklusive rettigheter til Zmotywowani.pl eller enheter som samarbeider med det.

17. I saker som ikke dekkes av denne forskriften, skal bestemmelsene i polsk lov gjelde.

18. Forskriften trer i kraft 01.07.2019.

Personvernerklæring
strzałka